Werkwijze van DierenTop

 

DierenTop*** bestaat sinds 1989 en is gevestigd in de dorpskern van Bergen, Egmond aan den Hoef en Warmenhuizen. Gedurende deze 30 jaar heeft DierenTop zich ontwikkeld tot een vooraanstaande kliniek voor gezelschapsdieren in Noord Holland. De ***sterren staan voor kennis, kunde en betrokkenheid en dat zal wat ons team betreft zo blijven!

Het DierenTopTeam bestaat uit twee dierenartsen en drie paraveterinairen.
Wij hebben jarenlange ervaring en beide dierenartsen werken meer dan 25 jaar samen, kundig en gedreven, met oog voor detail en grote lijn.
Een goede relatie tussen dierenarts (en paraveterinair), cliënt en patiënt achten wij heel belangrijk. Dier en mens moeten zich bij ons thuis voelen. Wij besteden daarom niet alleen veel tijd aan diergeneeskunde, maar ook aan een goede balans tussen werk en ontspanning. Wij zijn er van overtuigd dat juist deze balans zeer belangrijk is om een goed beoordelingsvermogen en inlevingsvermogen in dit werk te hebben.

Meer dan 30 jaar ervaring vertalen zich in kundig en doelgericht werken, gebruik van moderne technieken en sterke automatisering. U heeft direct kontact met een goed samenwerkend team van dierenartsen en paraveterinairen.

 

 

Telefoon en e-mail voor afspraken en consult handelen wij persoonlijk af. Verkoop en advies over medicijnen, dieetvoer, onderhoudsvoeding, vachtverzorging, gebruiksartikelen en andere producten doen wij als team. Kortom efficiënt, geen misverstanden, zeer goed voor de patiënt en duidelijk voor de cliënt.

Wij volgen als team veel (post academisch) onderwijs en blijven zo op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en behandelingen.

Wij hebben ieder ons eigen deelgebied van de geneeskunde en zorgen ervoor dat deze specialisaties optimaal bij elkaar passen.  

Wij werken samen met de beste laboratoriums, en specialisten wanneer het probleem van de patiënt zich verplaatst op tweede of derde lijn niveau. Wij kunnen u door deze samenwerking alles, wat zinvol en mogelijk is voor de patiënt, aanbieden.

Door deze werkwijze zijn wij in staat uw huisdier de allerbeste zorg te geven!