Algemeen

Wij doen alles wat in de gezondheidszorg belangrijk is. Zowel het voorkomen als behandelen van ziekte.
Ter voorkoming van ziekte is vaccineren belangrijk. Maar dan wel op maat. Bij het vaccineren houden wij rekening met ras, leeftijd en  immuniteitsopbouw.
Preventieve zorg is niet alleen vaccineren. Voeding, bestrijding van teken en vlooien en andere parasieten, opvoeding, verzorging, leefomgeving zijn evenzo belangrijk. Ook hier spelen diersoort/ras en leeftijdsverschillen mee.
Product en advies leveren wij u, wederom op maat.

 

Bij behandeling van ziekte maken wij gebruik van jarenlange ervaring en communicatie met de klant om een helder beeld van het probleem te krijgen. Wij stellen dan zonodig direct een therapie in.
Is dit niet mogelijk dan hebben wij moderne apparatuur om alsnog tot een diagnose en behandeling te komen. Voor de behandeling zelf hebben wij, uit een veelheid van medicijnen en dieetvoeding, het beste gekozen voor de apotheek.

                  
Bij chirurgie beschikken wij over een gedegen en goede techniek door jarenlange ervaring en postacademisch onderwijs.
Wij maken gebruik van een goed uitgeruste moderne operatiekamer.

Wanneer het probleem zich verplaatst naar 2e of 3e lijn niveau, dan werken wij samen met de beste specialisten en laboratoria. De aandoening wordt meestal opgelost.

Lukt dit niet dan verwijzen wij u door naar een 2e of 3e lijn kliniek. Deze kliniek zal, in goed overleg met ons, de behandeling overnemen.