Reviews

Arie de Teckel
 
Beste dierenarts,
 
Ik wilde via deze mail laten weten , dat het inmiddels weer heel goed gaat met Arie.
Bedankt!
 
Kees Ranzijn
Verstuurd vanaf mijn iPad=
 
 
 
Lieve Ton, Monique
 
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de goede zorg door de jaren heen voor Zip onze kat. Hij werd altijd liefdevol behandeld en daar heb ik veel respect voor.
Waarschijnlijk tot ziens,
 
Milou, Bart en Wesley 
Wervershoof
 
 
 
 
Monique, Kim en Ton
 
Het is al weer ruim 5 maanden geleden, dat we samen hebben besloten Desmo in te laten slapen. Ik weet dat het steeds minder met haar ging, dat ze een hoge leeftijd heeft bereikt, maar ik mis haar nog elke dag. Bij deze wil ik jullie danken voor de goede zorgen die jullie al die jaren aan haar hebben besteed. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Heel veel dank en veel werkplezier,
 
Lilian en Mart
 
Geachte Heer Duijser en Mevrouw Verkerk,
 
Heel veel dank voor de prettige wijze waarop u Aika heeft geholpen. 
U alle goeds toegewenst,
 
Jan en Brigitte de Mooy
 
 
 
Ton en Monique
 
Enorm bedankt voor de goede zorgen voor onze beestjes en de betrokkenheid en begrip voor ons als baasjes. We zouden niet weten wat we zonder jullie zouden moeten...
Gezellige dagen en hartelijke groeten.
 
Peter en Bianca 
 
 
 
 
 
Beste Ton
 
Ik/wij willen je nogmaals bedanken voor de vele jaren van goede zorg. We hebben je leren kennen als een zeer bekwame dierenarts. Altijd goed onderzoek en heldere tekst en uitleg. Toen ik in december bij je was en je de urine van Bram onderzocht waarbij geen (ernstige) onregelmatigheden werden geconstateerd zei je dat eventueel nader (bloedonderzoek) mogelijk was maar dat adviseerde je eigenlijk niet gezien de leeftijd van Bram. Je gevoel zegt dan dat je dat misschien alsnog moet doen maar je verstand zegt nee. Is een goed advies van je geweest. We zijn erg blij dat je gisteren bereid was om Bram in zijn eigen vertrouwde omgeving in te laten slapen en dat heb je zoals in december al beloofd op een voortreffelijke wijze gedaan. We brengen Bram morgenmiddag om 12.00 uur naar het dierencrematorium.
Nogmaals heel veel dank voor alles en dat het jullie goed mogen gaan.
Met vriendelijk groet
Kees en Famke Adrichem.
PS Het bedrag van de factuur heb ik zojuist overgemaakt.

 

Bedankt!!!

Beste Ton en Monique,

Nog bedankt voor jullie kaartje met mooie tekst daarop. We kijken met een goed gevoel terug op jullie rol bij de behandeling en het laten inslapen van onze hond Robert. We hopen jullie spoedig weer te zien en spreken. We hebben besloten toch weer een andere Labrador te nemen. Het plezier dat wij van zo'n hond hebben is onbeschrijfelijk.

Lieve groetjes,

Karlijn en Ewout Stuurop

 

Motormuis

Hoi Moniek,

Even een update over motormuis. Al een uur nadat we bij jullie wegwaren liep ze al weer rond. Ze heeft sinds eergisteravond al 7 blikjes Gourmet op, bedelt zelfs om ham en leverworst (mag ze volgens mij niet eens hebben). Wast zichzelf, loopt de hele tijd kopjes te geven dus we hebben nu al een andere kat terug. Ze kwijlt momenteel ook niet meer en blijft steeds in de buurt dus we hebben goede hoop dat het weer goed komt,

Dank voor jullie zorg weer,

Groetjes,

Marlies

 

Mislukte sterilisatie van Dobbe

Met die berichtje willen wij jullie (ook namens Dobbe) een groot compliment geven over de professionele aanpak. We hebben Dobbe laten steriliseren bij het Tuincentrum in Alkmaar maar daar hebben ze niet goed geopereerd. Dobbe bleef krols en zou blaasontsteking hebben en is daar twee maal voor behandeld met medicijnen, niets hielp. Weer terug naar Ton en Monique, jullie zeiden meteen dat er nog een eierstok moest zitten en hebben haar geopereerd. Nu is Dobbe eindelijk weer rustig en lief. Zo zie je maar weer, goedkoop is duurkoop en hebben er veel van geleerd!

Nogmaals groot compliment

Petra en Duco Zegers

 

Bij deze dan eindelijk een bericht uit Drachten

We wilden u hartelijk bedanken voor uw hulp en begeleiding bij onze hond Robbedoes. De kuur milteforan is al eind juni afgerond en we zijn in december gestopt met allopurinol. Helaas kreeg Robbedoes in december een blaassteen die vast kwam te zitten in zijn urineleider. Deze is met spoed en op tijd verwijdert. Verder is Leishmania altijd zo een sluipende ziekte dat we altijd wat huiverig zijn om de uitspraak te doen dat het goed gaat. Vandaar de vertraging met de kaart. Nu ik zo naar Robbe kijk durf ik toch wel te zeggen dat hij behoorlijk is opgeknapt. Ik wees u op een kale plek die op zijn been aanwezig was al vanaf dat hij pup was. Na de milteforan kuur is deze volledig begroeid met haar. Binnenkort laten we een uitgebreid nier onderzoek uitvoeren. De wat minder uitgebreide test na de operatie voor het verwijderen van de steen gaf goede nierwaarden. Nogmaals heel erg dank en mocht u nog ideeën, nieuws of tips hebben over behandeling of begeleiding van Robbe dan horen we dit heel graag.

Vriendelijk groeten,

Familie van 't Reve

 

Nooit meer naar dat Tuincentrum in Alkmaar (verbrande kat)

Hoi Ton en Monique,

Ik ben bij dat Tuincentrum in Alkmaar wezen kijken en hoorden van een klant die daar wegliep dat haar kat net was verbrand op de warmtemat. Bij haar kat zouden alleen wat tandjes getrokken worden.....! Het is nu een grote rel op Facebook, kijk zelf maar eens. Nou ben ik even blij met jullie zeg!!

Groetjes, Sylvia en pootje van Strik

 

Superblij

Hallo Ton en Monique,

Het gaat met Nathan erg goed. Hij eet weer met smaak en heeft in zijn algemeenheid een prima ontlasting, zelfs veel beter dan we de laatste jaren hebben gezien. De frequentie van ontlasting ligt nog wel hoger dan de andere poezen maar zoals het nu gaat zijn we superblij. Hij krijgt nog wel de medicare (de laatste 1,5 blik) en eet dat ook met smaak zelf op. Ik ga vandaag of morgen de laatste antiobiotica geven en wil nog wel verder met de prednisoral omdat ik zomaar het gevoel heb dat dat een gunstig effect heeft op de structurele darmproblemen. Het proberen waard en zeker omdat de prednisoral langere tijd gegeven mag worden zoals jullie aangeven.

We vinden het bijna een wonder dat hij er zo goed doorheen gekomen is en zijn blij en dankbaar dat we hem toch nog even bij ons mogen houden.

Hartelijk dank voor jullie goede zorgen en medeleven en alvast een fijn weekend toegewenst.

P.s we hopen dat Ton inmiddels ook helemaal hersteld is!

Groetjes,
Peter en Bianca

 

Wonderdokter

Hallo Ton,

Zo'n 3 weken geleden bij je geweest met Misty met het idee dat we haar niet meer mee terug zouden nemen.

Of je hebt wonderhanden, of je bent een wonderdokter of er is gewoon een wonder gebeurd......ze kan weer behoorlijk goed door haar neus ademen......

Ze heeft ongeveer anderhalve week nadat we bij jou zijn geweest wel een keer heel hard geniest, misschien is er wat losgekomen, maar dat moet ze dan ingeslikt hebben want we hebben niets gezien.

Het is nog niet helemaal weg maar zeg maar voor 95% verbeterd!!

We wilden je dit graag even met je delen en nogmaals ontzettend bedanken voor je hulp en je overtuiging om nog geen afscheid van haar te nemen!!

p.s. We hebben even een foto meegestuurd als bijlage en we wensen je een fijn weekend! Je ziet wel hoe madam erbij ligt. Alleen het rode lampje ontbreekt nog.

 

Met vriendelijke groet,

Nico en Connie 

 
 
Wat een fijne fantastische begeleiding,
 
Via deze mail willen wij u bedanken voor de fijne begeleiding en zorg voor Dante. Wat waren wij trots op onze hond, we hadden nooit gedacht dat ze zo kort nog bij ons zou zijn. Het was dan ook zo bijzonder hoe zij in ons leven kwam. Dankzij jullie bemiddeling en natuurlijk de hond van onze buurtjes kwam er een mooi nest Berners. Wat hebben wij en onze buren veel plezier beleeft aan deze honden. Door alle tips die we van u en onze buurtjes kregen, werd Dante gevormd tot de fantastische hond die ze was. Ze heeft dan ook een mooi plekje gekregen in onze achtertuin waar ze zo graag in het zonnetje lag. Wij gaan verder met de mooie herinneringen die we aan haar hebben en gelukkig is ze dicht bij ons!
 
Nogmaals dank, 
Ankie en Gerard